Esteu aquí: Inici ca Notícies Ampliada la rocalla macaronèsica amb 35 m2 addicionals a l’Arborètum

Notícies

Ampliada la rocalla macaronèsica amb 35 m2 addicionals a l’Arborètum

27/05/2021

Acull flora subtropical i mediterrània de les illes Canàries i Madeira

Ampliada la rocalla macaronèsica amb 35 m2 addicionals a l’Arborètum

En primer terme dos dels nous parterres elevats que recreen flora representativa de les illes macaronèsiques

S’han dissenyat i construït tres nous parterres elevats que venen a completar la rocalla representativa de la regió macaronèsica. Aquesta obra suposa ampliar en quasi 35 m2  aquest espai, que ara compta amb una superfície total que supera els 200 m2. Els nous parterres compten amb plantes representatives d’aquest àmbit biogeogràfic com ara dragos, ensopegueres, herbes gatera, violers i tajinastes. La majoria d’aquestes espècies són endemismes canaris.

Aquest espai, recrea una petita part de la flora representativa dels arxipèlags atlàntics europeus d’origen volcànic (Açores, Madeira i Canàries) a més de les illes de Cap Verd.

L’execució de l’obra, dissenyada i dirigida per la direcció tècnica de l’Arborètum, ha anat a càrrec de l’alumnat i el professorat del FOAP Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardinería conjuntament amb els treballadors del programa Treball i Formació – Línia Joves 2020 i de Treball als barris 2020. Programa D. Experienciació laboral. Tant el curs com els dos programes formen part de les polítiques actives d'ocupació de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí i están subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat