Esteu aquí: Inici ca Arborètum

Arborètum

Arborètum

Benvinguts a l'Arborètum Dr. Pius Quer i Font, un espai únic de gairebé 7 hectàries de terreny, on trobareu una completa col·lecció de plantes vives de més de mig mil·ler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenades segons el bioma de la Terra en què viuen.

En aquest jardí botànic, el referent especial són els arbres, per això us presentem quatre biomes arboris, dels més importants del planeta: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil·les i selves temperades. Dins de cadascun d’aquests biomes s’han reconstruit fins a 16 ambients boscosos molt representatius.

El nostre Arborètum porta el nom de l'il·lustre científic lleidatà, el Dr. Pius Font i Quer (1888- 1964) en reconeixement a la seva important tasca investigadora i, sobre tot, divulgativa al servei de la botànica.

Aquest és un espai dedicat a difondre el coneixement sobre el món vegetal i també a sensibilitzar els ciutadans sobre el valor de la biodiversitat i el paper fonamental que juga per a la Humanitat, posant èmfasi en la necessitat de conservació de l’entorn natural davant de les amenaces creixents.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat