Esteu aquí: Inici ca Recerca

Recerca

Recerca

El Jardí Botànic - Arborètum P. Font i Quer de Lleida és una infraestructura científica del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) i, com a tal, una de les seves funcions és potenciar la recerca en àmbits relacionats amb el món vegetal i donar suport als grups de recerca que desenvolupen almenys part d'aquesta en l'Arborètum.

Encara que en una etapa inicial, els seus objectius de cara a la recerca són fomentar tres línies prioritàries: els estudis de biodiversitat vegetal (taxonomia de plantes, corologia, conservació espècies amenaçades), les tècniques de jardineria sostenibles (control de plagues i males herbes en ambients urbans, estalvi d'aigua i recursos, minimització d'impactes) i l'avaluació de recursos genètics (avaluació de germoplasma de material autòcton, avaluació d'espècies arbòries al·lòctones, banc de germoplasma, adaptació al canvi climàtic).

En aquests moments s'està en contacte amb diversos grups de recerca per tal d'iniciar treballs en algunes d'aquestes línies. En algun cas, ja s'ha elaborat la documentació per tal de presentar els projectes en les convocatòries adients.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat